OFFER Network Appliance NS0-510 PDF and VCE Free Download

NCIE-Backup & Recovery Implementation Engineer Exam: NS0-510 Exam
NS0-510 Questions & Answers
Exam Code: NS0-510
Exam Name: NCIE-Backup & Recovery Implementation Engineer Exam
Q & A: 114 Q&As

1: Which two technologies serve as the basis for SnapVault-based backups? (Choose two.)
A.QSM
B.VSM
C.SyncMirror
D.Snapshot
Correct Answers: A D

2: Which NetApp backup and recovery solution is best for backing up remote office
heterogeneous data storage?
A.Snapshot copies
B.SnapManager
C.SnapVault
D.Open System SnapVault
Correct Answers: D

3: From which three platforms does Open Systems SnapVault support backup and restore?
(Choose three.)
A.IBM AIX
B.SunOS
C.HP HP-UX
D.Linux
E.Windows NT, Windows 2000, and Windows Server 2003
F.SGI IRIX
Correct Answers: A C D

4: What are three components of an Open Systems SnapVault (OSSV) installation? (Choose
three.)
A.Primary System
B.Secondary System
C.OSSV agent installed on the primary system
D.OSSV agent installed on the secondary system
E.NetApp primary system
Correct Answers: A B C

5: The NearStore VTL provides a masking function to control Host access to virtual devices.
A.True
B.False
Correct Answers: A

6: The SnapVault Secondary is configured for user access of qtrees via NAS. How do you restore
a file?
A.by using SnapRestore
B.by using the SnapVault GUI
C.by users with sufficient privileges
D.by only storage administrators with sufficient privileges
Correct Answers: C

7: A-SIS optimization can be configured at _____.
A.the volume level only
B.the aggregate level only
C.both the aggregate and volume levels
D.the qtree level
Correct Answers: A

8: What are two applications that can manage Open Systems SnapVault-based backup
environments via NDMP? (Choose two.)
A.NetApp Protection Manager
B.Legato Networker
C.Symantec NetBackup
D.Syncsort Backup Express
Correct Answers: A D

9: SnapVault is a disk-based backup solution that _____. (Choose three.)
A.enables backup of heterogeneous primary storage systems to a NetApp secondary storage
system
B.enables restoration of data from a SnapVault secondary storage system, with minimum
downtime and better reliability than tape-based backup and restore
C.requires both NetApp primary and secondary storage systems
D.enables data stored on multiple NetApp storage systems to be backed up to a central secondary
system as read-only Snapshot copies
Correct Answers: B C D

10: When a SnapVault Secondary requests an incremental backup from the primary, the SnapVault
Primary creates a new snapshot and compares it to the most recent ONTAP-scheduled snapshot in
order to identify the changed data blocks.
A.True
B.False
Correct Answers: B

11: Which two events occur when a volume with qtrees is backed up using SnapVault from
Primary to Secondary? (Choose two.)
A.Qtrees in Primary are stored as qtrees on Secondary.
B.Qtrees in Primary are stored as directories on Secondary.
C.Restores of original volume from Secondary to Primary are done as a qtree.
D.Restores of original volume from Secondary to Primary are done as a volume.
Correct Answers: B C

12: What is the maximum number of concurrent A-SIS sessions on a NetApp controller?
A.2
B.4
C.8
D.16
Correct Answers: C

13: Without the nearstore_option license installed, what are the total concurrent SnapVault transfer
streams for the FAS3020/3050?
A.16 for FC drives and 8 for SATA drives
B.8 for FC drives and 16 for SATA drives
C.32 for FC drives and 16 for SATA drives
D.16 for FC drives and 32 for SATA drives
Correct Answers: A

14: Which two NetApp products support heterogeneous storage environments? (Choose two.)
A.NearStore VTL
B.SnapVault
C.OSSV
D.StoreVault
Correct Answers: A C

15: SnapVault supports a multi-vendor storage infrastructure environment.
A.True
B.False
Correct Answers: B

…go to http://www.lead2pass.com/ns0-510.html to download the full version Q&As.